Servicii

Agentia Super-Bona  ofera servicii profesioniste de recrutare si plasare in domeniul ingrijirii si supravegherii copilului, pentru Bucuresti.

Super-Bona va ofera consilierea de care aveti nevoie pe toata durata procesului de recrutare si selectie astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit.

Evaluarile bonelor sunt de natura psihologica si au un rol predictiv care ofera detalii cu privire la: abilitati, competente si cunostinte de natura practica.

Scopul nostru este asigurarea unei relatii optime intre parinti, copil si bona.

In functie de profilul de bona cautat, o echipa intreaga se ocupa de gasirea celor mai potrivite candidate care au cunostinte, dexteritate, abilitati si competente necesare incat sa faca fata cerintelor  precizate.

Propunerile noastre sunt apropiate de ceea ce cautati, iar obiectivul nostru este sa facem posibila o alegere adecvata care sa corespunda nevoilor si asteptarilor dvs., punand accent pe compatibilitate.

Dupa semnarea contractului cu agentia sunteti in evidenta noastra si in perioada de gratie(garantie) timp de 2 luni. 

Testarea psihologica a candidatelor se realizeaza si dupa semnarea contractului timp de un an de zile, trimestrial.

Testarea este gratuita si mentine constant legatura cu agentia. 

CONSILIEREA

Solicitarea  dvs. va fi preluata de un specialist in consiliere clienti, iar in functie de nevoile si descrierea solicitarii dvs., echipa Super Bona va incepe procesul de cautare al bonelor potrivite. 

Baza noastra de bone este formata din candidate care au fost selectate si evaluate sistematic, au finalizat o procedura si au un dosar complex pe care il puteti studia.

 Dosarele candidatelor cuprind:

 • rezultatele unor teste psihologice
 • studii de caz avand in vedere natura muncii
 • informatii personale si profesionale
 • fisa psihologica a candidatei pornind de la modelul celor cinci factori ai pesonalitatii(Big Five) care pune accent pe: constiinciozitate, agreabilitate, stabilitate emotionala, extraversiune, deschidere catre experianta; in plus sunt apreciate si capacitatile cognitive(memorie, gandire, atentie) si optimumul motivational.

RECRUTAREA

Recrutarea si selectie bonelor este facuta de o echipa de psihologi care decid si selecteaza doar persoanele apte, competente si cu o structura de personalitate echilibrata.

Se analizeaza o serie de factori psihologici care corespund domeniului. Mai sunt vizate profilul moral,  starea de sanatate, nivelul educational, vocabularul utilizat si abilitatea de adaptare la mediu si oameni.

Selectia finala a bonelor se face dupa un curs si un proces complex de recrutare care cuplinde mai multe etape. Cursul de reevaluare si informare este sustinut de doi formatori, unul dintre formatori sustine cursul si interactioneaza direct cu candidatele participante, iar cel de-al doilea formator are rol de observator. Va completa o fisa de observatii la fiecare bona in parte, iar fisa finala a fiecarei bone  va fi conceputa de ambii posihologi, confruntand cele doua evaluari.

Instrumentele si metodele folosite pentru evaluarea psihologica a candidatelor:

 • Teste de personalitate proiective: testul arborelui si testul familiei
 • Test situational privind specificul postului
 • Test de atentie creion-hartie Praga
 • Metoda observatiei
 • Modelul Big Five al peronalitatii
 • Studii de caz
 • Scala Likert pentru masurarea capacitatilor psihice

Flexibilitatea  psihologului in timpul intervievarii este foarte importanta, in sensul ca nu se limiteaza la un interviu standard  100% iar acesta metoda are ca obiectiv obtinerea unor informatii transparente care in conditii obisnuite nu pot fi castigate.

Creaza profilul bonei dorite si te ajutam cu cele mai bune solutii!

Nume *:

e-mail *:

Telefon *:

Profilul bonei dorite *:

Zona, Abilitati, Tarife *:

Datele personale transmise prin intermediul acestui formular vor fi păstrate numai în scopul declarat și nu vor fi utilizate în scopuri de marketing.

Cele mai noi bone